MPF Optimum

2854
MPF Optimum

Dentalna medicina se razvija iz dana u dan što doprinosi razvoju dentalne tehnologije i materijala koji se koriste u tim tehnologijama. Poboljšanje alata doprinosi lakšem i boljem obavljanju određenog posla. Dental - Medical počinje početkom 2017. godine prodaju modernizovane četke za nanošenje keramike koju je dizajnirao Nondas Vlachopoulos – MPF Optimum.

 

 


Četke koje je dizajnirao Nondas Vlachopoulos predstavljaju revoluciju u tehnici nanošenja keramike.
 

Lagana aluminijska četka s ergonomskim dizajnom. Ručka za kistove, najbolji dizajn ikada objavljen na tržištu stomatologije, namijenjen je za primjenu keramike, otuda i naziv "Optimum".

 

Optimum Spring Ceramic Brush savršeno leži u ruci i omogućuje potpunu kontrolu rada.
 


Naglasak je na detaljima. Metalni dio na kraju ručke olakšava izvlačenje pinova iz modela bez potrebe za dodatnim instrumentima, dok perforirani kraj ručice četke ima ulogu mini čekića.

MPF inzistira na visokokvalitetnim četkama. Dlake su visoke kakvoće i stoga su daleko bolje od onih sintetičkih koje se trenutno nude na tržištu. Vrh četke se može zamijeniti.
 

 

Slični postovi

Intervju s vrhunskim tehničarom i predavačem: NONDAS VLACHOPOULOS

Intervju s vrhunskim tehničarom i predavačem: NONDAS VLACHOPOULOS

"Praksa sama po sebi nije dovoljna... Teorija sama po sebi nije dovoljna… Jednako važne su obje…znanje je moć, dok je neznanje strah." Kratak intervju s ovim vrhunskim predavačem pročitajte u nastavku teksta.

3001
Proizvodi tvrtke M.P.F.

Proizvodi tvrtke M.P.F.

M.P.F. Brush Co. predstavlja novi napredak za diskriminiranog keramičara. Nova M.P.F. ploča za miješanje keramike je najnovija inovacija...

2134

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.