Postignite sjajnu bjelinu: Opalescence™ Boost™, vaš brzi put do sjajnijeg osmijeha!

501
Postignite sjajnu bjelinu: Opalescence™ Boost™, vaš brzi put do sjajnijeg osmijeha!

Opalescence Boost postupak izbjeljivanja u ordinaciji koristi kemijski aktiviran gel koji pruža svjetlije, bjelije zube nakon otprilike jednog sata provedenog u stomatološkoj stolici. Snažni gel od 40% vodikovog peroksida kemijski je aktiviran, pa mu nije potrebno vruće, neugodno svjetlo da bi djelovao. Koristeći jedinstvenu konfiguraciju s dvostrukom špricom, kliničar aktivira formulu od 40% vodikovog peroksida neposredno prije nanošenja, osiguravajući da je svaka doza Opalescence Boost izbjeljivača svježa i učinkovita.

  • Kemijski aktiviran, pa svjetlo nije potrebno
  • Snažni gel od 40% vodikovog peroksida
  • Gel za izbjeljivanje zubi Opalescence sadrži PF (kalijev nitrat i fluor)
  • Svježa kemikalija za svaku primjenu
  • Precizno doziranje
  • Lako vidljivo za potpuno uklanjanje
  • Dvije do tri primjene od 20 minuta
  • Gusta formulacija spriječava curenje gela
  • Nije potrebno hlađenje prije miješanja
  • Koristiti s Black Mini™ vrhom
  • Veganski - ne sadrži proizvode životinjskog porijekla
  • Certificirano bez glutena


Video: Postupak izbjeljivanja Opalescence Boost korak po korak

Profesionalno izbjeljivanje zubi s odmah vidljivim rezultatima

Nagrađivani gel za izbjeljivanje zubi Opalescence Boost u ordinaciji najbolji je način za brzo izbjeljivanje zubi. Samo dvije ili tri 20-minutne terapije snažnom formulom od 40% vodikovog peroksida pružaju odmah vidljive rezultate. Savršeno je za pacijente koji žele brzo izbijeliti zube, koji imaju posebno teške mrlje za uklanjanje ili koji imaju važan događaj pred vratima koji zahtijeva sjajan, bijeli osmijeh.
Vjerujte stručnjacima. S više od 30 godina iskustva, s više od 50 nagrada za izbjeljivanje zubi i s više od 100 milijuna osmijeha koji su postali sjajniji, Opalescence je vodeći profesionalni brend za izbjeljivanje zubi na svijetu.

Najbolji način za brzo izbjeljivanje zubi

Neki postupci izbjeljivanja zubi u ordinaciji oslanjaju se na svjetla ili lasere kako bi "aktivirali" kemijsko sredstvo za izbjeljivanje. Međutim, postupak izbjeljivanja Opalescence Boost u ordinaciji oslanja se isključivo na kemijsku aktivaciju. Studije su potvrdile da je sredstvo za izbjeljivanje učinkovito bez ikakvih lasera.

Gel za izbjeljivanje zubi Opalescence Boost inovativnom konfiguracijom dvostruke šprice osigurava svježi gel za izbjeljivanje zubi za svaku primjenu. Budući da je gel kemijski aktiviran, nije potrebno hlađenje prije miješanja.
Nakon što se pomiješa, gel za izbjeljivanje zubi Opalescence Boost se lako nanosi pomoću vrha Black Mini™. Njegova gusta viskoznost spriječava curenje gela, a njegova upadljiva crvena boja olakšava vidljivost radi preciznog nanošenja i potpunog uklanjanja. Gel za izbjeljivanje Opalescence Boost također sadrži najmanje 20% vode, što spriječava dehidraciju - maksimizirajući udobnost i zadovoljstvo pacijenta.

 ↓ TECHNIQUE GUIDE 
Preuzmite PDF (na engleskom) ispunjavanjem obrasca u nastavku.

  Obrazac:

Slični postovi

Izbjeljivanje kod kuće - Opalescence® PF

Izbjeljivanje kod kuće - Opalescence® PF

Opalescence PF gelovi imaju ljepljivu viskoznu konzistenciju koja sprječava istjecanje iz udlage. „Sustained Release” formula omogućuje neprekidno oslobađanje aktivnoga sastojka. Individualne udlage mogu se koristiti za daljnje redovito...

5225
Jednostavno i brzo do blistavog osmijeha! - Opalescence GO!

Jednostavno i brzo do blistavog osmijeha! - Opalescence GO!

Opalescence Go™ pločice za izbjeljivanje s tvorničkim punjenjem spajaju profesionalno izbjeljivanje s neusporedivom praktičnošću. Inovativne UltraFit folije jednostavno su prilagođene svakom osmijehu i spremne su za korištenje odmah nakon...

596
Individualizirana udobnost: Opalescence PF i pojedinačne folije za idealno pristajanje

Individualizirana udobnost: Opalescence PF i pojedinačne folije za idealno pristajanje

Za korištenje individualnih folija za kućno izbjeljivanje, Opalescence PF gel za izbjeljivanje nudi mnogo opcija za pacijenta. Sa laganom uporabom štrcaljki, Opalescence PF gel lako se prilagođava individualnim situacijama i potrebama svakog...

801

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.