Finalna obrada

3870
Finalna obrada

Slijedeći proizvodi čine dio proizvoda kategorije “Direktne restauracije”. Oni pokrivaju postupke koji su uključeni u izradu direktnih ispuna – od preparacije do održavanja. Proizvodi su optimalno usklađeni jedni s drugima i omogućuju uspješnu izradu i primjenu.

OptraPol

OptraPol “Nove Generacije” je visoko kvalitetan polirni sustav za korištenje u jednom koraku koji štedi Vaše vrijeme.

Naročito je prikladan za finiranje i poliranje svih dostupnih kompozitnih restauracija u jednom koraku. Učinkoviti silikonski polireri visoko su ispunjeni mikro-finim dijamantnim kristalićima - do 72 % težinskog udjela. Zahvaljujući tome, rezultati izvanrednog učinka poliranja vidljivi su jako brzo.

Nakon poliranja OptraPol “Novom Generacijom”, kompozitne restauracije, npr. izrađene s Tetric EvoCeram-om, pokazuju dugotrajno prirodni sjaj. Polireri učinkovito odstranjuju svu površinsku hrapavost u kratkom vremenu i ostavljaju izrazito glatku površinu restauracije. Kao rezultat toga, restauracije su manje osjetljive na obojenja i akumulaciju plaka.

OptraPol “Nove Generacije” polirni sustav koji se primjenjuje u jednom koraku, eliminira potrebu za promjenom instrumenata i rizik od zbunjujuće veličine granulacije polirera. Nasuprot elastičnim polirnim diskovima, OptraPol polireri dostupni su u raznim oblicima koji se optimalno slažu s oblicima prednjih i stražnjih zuba. Prema tome, površine restauracija mogu biti puno preciznije polirane.

Polireri su dimenzionalno stabilni, otporni na trošenje i dugotrajni. Mogu se sterilizirati u autoklavu i koristiti do 20 puta.

Prednosti

  • Brzo visok sjaj kod poliranja u samo jednom koraku

  • Glatka površina zahvaljujući visokoj koncentraciji dijamantnih čestica

  • Višekratna


Astropol 

Astropol sustav za poliranje je posebno oblikovan za finiranje, poliranje i poliranje do visokog sjaja za kompozitne i ceromerne materijale.

Astropol je opsežan sustav za finiranje i poliranje koji obuhvaća 3 veličine abrazivnih zrnaca i četiri oblika polirera za interdentalnu i okluzalnu primjenu.

  • Mali plamen

  • Veliki plamen

  • Čašica

  • Disk

Astropol F (finirer - sivi) je pogodan za otklanjanje viška materijala i predpoliranje.

Astropol P (polirer - zeleni) je oblikovan za poliranje restauracija. Astropol P osigurava glatke površine i pomaže dobivanju prvoklasnih rezultata pogotovo kod mikropunjenih kompozitnih materijala (Heliomolar, Heliomolar Flow, Heliomolar HB).

Astropol HP (polirer za visoki sjaj – ružičasti) pogodan je za završno poliranje i postizanje visokog sjaja. Ovi polireri se posebno preporučuju za hibridne kompozite (Tetric, Tetric EvoCeram, Tetric EvoFlow, Tetric Ceram HB).


Astrobrush

Astrobrush je sustav polirnih četkica za visoki sjaj koji stvara blistav rezultat bez korištenja polirnih pasti, jer svako vlakno djeluje kao mali polirni instrument.

Abrazivno sredstvo – silicijev karbid, ugrađen je u svako vlakno Astrobrush četkica za poliranje. Kako se vlakna troše, na površinu uvijek dolazi svježe abrazivno sredstvo. Time četkice stalno osiguravaju jednomjeran učinak poliranja. Željeni se rezultat dobiva značajno brže nego s konvencionalnim sredstvima za poliranje.

Astrobrush dolazi u tri oblika:

  • Mala čašica

Ovaj oblik je pogodan za poliranje prednjih restauracija i restauracija u cervikalnom dijelu, okluzalnih površina, te za skidanje nedostupnih obojenja blizu gingive.

  • Velika čašica

Ovaj oblik se koristi za poliranje velikih restauracija stražnjih zuba i za skidanje obojenja.

  • Šiljak

Ova četkica se koristi za poliranje okluzalnih fisura i aproksimalnih dijelova.

Indikacije

Poliranje kompozita, kompomera, keramike i staklenoionomernih cemenata, do visokog sjaja.

 

Slični postovi

Restaurativna dentalna medicina - GC everX Posterior

Restaurativna dentalna medicina - GC everX Posterior

GC everX Posterior je vlaknom pojačani kompozit koji se koristi kao zamjena za dentin, zajedno s konvencionalnim kompozitom kao što je G-aenial...

2571
Jetkati ili ne, pitanje je sad!

Jetkati ili ne, pitanje je sad!

Koja tehnika je najbolja: Potpunog jetkanja, selektivnog jetkanja ili samo-jetkajuća? Pohađajući tečajeve kontinuirane edukacije, često me zbunjuju...

3095
VIDEO SADRŽAJ - Vebinar Charisma Classic

VIDEO SADRŽAJ - Vebinar Charisma Classic

U sredu 12. oktobra 2022. godine, održao se vebinar na temu proizvoda "Charisma Classic". Charisma Classic je svetlosno polimerizirajući, radioopakni mikrohibridni kompozit koji predstavlja drugu generaciju Microglass tehnologije punila....

404

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.