GAMMAT®optimo 2 – temeljen na 20.-godišnjem iskustvu elektroformiranja

2309
GAMMAT®optimo 2 – temeljen na 20.-godišnjem iskustvu elektroformiranja

GAMMAT®optimo 2 tvrtke Gramm Technik je dio premijskog segmenta elektroformirajućih jedinica. Dobro poznate vrline GAMMAT® jedinica su stalno unapređivane. Stoga je jedna kompaktna jedinica dostatna za proizvodnju svih elektroformirajućih indikacija i slučajeva platiranja zlatom na matalne baze i reprodukcije trenja kod istrošenih teleskopskih slučajeva, konus krunica i prečkom retiniranih restauracija od neplemenitih ili plemenitih legura – uz prednost podesive debljine slojeva.

Jednostavno rukovanje razlikuje GAMMAT®optimo 2. Kolorirani grafički prikaz olakšava uvodno podešavanje u izborniku. Nije potrebno izračunati snagu i vrijeme. Količina potrebne zlatne legure se izračunava automatski.

S GAMMAT®optimo 2 tvrtka Gramm nastavlja svoj tipični dizajn. Ploča sigurnosnog stakla služi kao zaštita. Gotovo nevidljiva kada je uređaj isključen, ali pri stavljanju u pogon zaslon i elementi izbornika postaju vidljivi ispod stakla u plavoj boji.

U pogledu tehničkih karakteristika revolucionarna hidrodinamika u kombinaciji sa zlatnom otopinom bez arsena ECOLYT SG200 omogućuju još ujednačenije taloženje i homogenu debljinu sloja.  Različiti aktivatori se odabiru za različitu indikaciju i prema zahtjevima elektroformirajuće konstrukcije – bez obzira da li se koristi za keramikom fasetirane restauracije, teleskope ili platiranje zlatom. Tako proizvedeni predmeti se odlikuju savršenom, zlatno sjajnom i glatkom površinom.

Stalni nadzor procesa agitacije zlatne otopine osigurava vrhunsku sigurnost postupka. S jedne strane je glava za platiranje opskrbljena s brzim i pouzdanim magnetskim optiCLIC kontaktnim sustavom koji učitavanje čini jednostavnim. S druge strane, integrirani elektronički sustav kontrolira indikacije učitavanja pomoću svjetlosno emitirajućih dioda te automatski reducira dovod energije u slučaju pogrešnog ili izgubljenog kontakta. U kombinaciji s dizajnom jedinice iluminacija integrirana u glavu za platiranje omogućuje dobar nadzor nad elektroformirajućim procesom. Čip kartice kontroliraju ne samo proces, već omogućuju i jednostavnije ažuriranje za buduće tehnologije. Prema tome, jedinice uvijek prate napredak.

Efikasna potrošnja zlatne otopine tijekom procesa elektroformiranja i integrirani proces recikliranja, gdje se rezidualno zlato izvlači iz korištene otopine, nudi ekonomske prednosti.

S GAMMAT®optimo 2 tvrtka Gramm dosljednjo pretvara 20 godina iskustva iz područja dentalnog elektroformiranja. Klasično isprobane i testirane prednosti tehnologije elektroformiranja su unapređene i kombinirane s posljednjim dostignućima opreme. Prema tome, korisniku se nudi najveća korist pri niskim investicijskim i operativnim troškovima.
 

Slični postovi

GAMMAT® Optimo 2 - Izrada od čistog zlata tehnikom galvanoformiranja

GAMMAT® Optimo 2 - Izrada od čistog zlata tehnikom galvanoformiranja

U sustavu GAMMAT Optimo2 uključeno je sve što trebate za početak rada. Rad s uređajem je jednostavan. Ekran u boji osjetljiv na dodir vodi korisnika kroz postupke i ispisuje sve bitne podatke potrebne za uspješnu galvanizaciju.

1964
Prezentacija tvrtke Gramm Dental na temu pozlate i galvanoformiranja

Prezentacija tvrtke Gramm Dental na temu pozlate i galvanoformiranja

U prostorijama tvrtke Dental Medical u Mariboru je Rainer Schwarz 10. rujna 2018. održao prezentaciju na temu "Galvanizacija teleskopskih krunica i pozlata kobalt-krom proteza".

1133

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.