Saznajte prednosti Vertex™ ThermoSens-a

925
Saznajte prednosti Vertex™ ThermoSens-a

Vertex Thermosens je inovativan, praktički nesalomljiv materijal za baze proteza bez ostatka monomera. Ovaj materijal je pogodan za izradu totalnih i parcijalnih proteza te krunica i mostova i nudi mnoge prednosti.

Snaga, estetika i udobnost
Snaga Thermosens materijala i udobnost neusporedivi su s bilo kojim drugim materijalom koji se koristi za izradu baza proteza na tržištu. Njegova čvrstoća omogućuje izradu tanjih proteza koje savršeno pristaju i udobne su za pacijenta. Za razliku od akrilata, koji kada ispadne ili se ne koristi prema preporuci, termoplastična baza omogućuje apsorpciju udarca prije nego se proširi čime se izbjegava pojava fraktura ili lomova baze.

Biokompatibilnost
Tjekom procesa ne dodaju se tekuće kemikalije materijalu ThermoSens, uključujući tu i završnu fazu (osim ukoliko vašaprozirna baza nije napravljena sa sedlima od umjetnog akrilata). Ovo je alternativa koja obećava za one pacijente koji su osjetljivi na kemikalije ili akrilatne smole. To znači da pacijentu možete ponuditi naknadu koja ne izaziva alergijske reakcije.

Integracija boje
Za razliku od mnogih tvrtki koje uvode boju nakon završetka kreiranjem najlonskih perli (prelivanjem boje preko sirovih belih perli), ThermoSens integrira boju u svaku kuglicu tijekom procesa miješanja. Ovo osiguravaravnomjernu raspodjelu boje koja garantira da će svako injekciljsko prešanje biti dosljedno. Takođe, ova metoda eliminira pojavu nasumičnih mrlja boje, sjajnih mrlja ili bilo koje druge neprirodne diskoloracije koje se inače ne pojavljuju u ustima pacijenta.

Nisko skupljanje
Za razliku od akrilatnih proteza koje imaju stupanj skupljanja od 8%, ThermoSens je uspio da smanji taj postotak do <1%, što osigurava idealno pristajanje proteze u ustima pacijenta.

Bez apsorpcije
Zbog velike gustoće naše termoplastične mase, ne postoji mogućnost prodiranja tekućine i hrane u naše proizvode. Zahvaljujući tome, s vremenom će se pojaviti minimalna žućkasta ili smeđa diskoloracija. Bez obzira na to pije li pacijent puno kave, puši ili pije puno kiselih napitaka, ThermoSens je praktički neprobojan.

Slični postovi

GAMMAT® Optimo 2 - Izrada od čistog zlata tehnikom galvanoformiranja

GAMMAT® Optimo 2 - Izrada od čistog zlata tehnikom galvanoformiranja

U sustavu GAMMAT Optimo2 uključeno je sve što trebate za početak rada. Rad s uređajem je jednostavan. Ekran u boji osjetljiv na dodir vodi korisnika kroz postupke i ispisuje sve bitne podatke potrebne za uspješnu galvanizaciju.

1964
Elektroforming u stomatološkoj protetici, magija ili stvarnost?

Elektroforming u stomatološkoj protetici, magija ili stvarnost?

Dentalne restauracije na bazi implantata koštaju više i pružaju visoku estetiku u suprotnosti sa zubnim protezama koje su cjenovno povoljnije, no nimalo estetske.

2066
Vertex ThermoSens mobilni protetski nadomjestak budućnosti

Vertex ThermoSens mobilni protetski nadomjestak budućnosti

Vertex ThermoSens mobilni protetski nadomjestak je najnovija generacija fleksibilnog protetskog nadomjestka na svjetskom tržištu.

11321

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.